back to top

NAJNOVIJE

LEPOTA

STIL

18.10.2024.
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Nova era skincare rutine je stigla: Izađite iz začaranog kruga stresom izazvanih akni uz URIAGE HYSEAC liniju proizvoda!

LEPOTA

Iako poznate kao jedan od najvećih estetskih problema tokom perioda adolescencije, akne postaju sve učestalija pojava i posle tridesete godine života, o čemu svedoče brojna dermatološka istraživanja. Akne se manifestuju kroz proširene pore, nepravilnosti kože lica i tela, neujednačen ten i grubu teksturu kože, a kao neki od najčešćih okidača ovog upornog i iscrpljujućeg problema u zreloj životnoj dobi prepoznaju se emocionalni stres i hormonski disbalans.

Hormoni su ti koji nose najveću odgovornost za preterano lučenje sebuma koji zatvara pore i dovodi do nastanka akni, a verujemo da vam je dobro poznat onaj osećaj stresa, ljutnje i nesigurnosti nakon što u ogledalu ugledate još jednu novu aknu na licu. 

Odlučan u nameri da trajno prekine ovaj ’’začarani krug’’ akni hormonskog porekla, Uriage je razvio Hyseac serum, namenjen nezi problematične kože kod odraslih, a iz laboratorije ovog poznatog dermatološkog brenda stiže nam i Uriage Hyseac SOS gel, tretman za ciljane nepravilnosti tokom dana.

 

 

 

Uriage Hyseac Gel

Anti-stres tehnologija zaslužna za redukciju hormonskih akni ugrađena u Hyseac serum svoju efikasnost pronalazi u dva aktivna dermatološka sastojka – Neurobiox™ zaduženom za smanjenje oksidacije i endo regul patentu koji efikasno smanjuje razmnožavanje C. acnes, čime direktno utiče na stvaranje biofilma. Sa 5.8% čistih AHA kiselina, ovaj moćni serum deluje na površinske slojeve kože, dok se efekat koji za sobom ostavlja prepoznaje u zaglađenoj koži, boljoj teksturi i očišćenim porama.

 

Zahvaljujući svojim moćnim karakteristikama, a pre svega antibakterijskim, antiupalnim i zaceljujućim svojstvima, mikroelement cink našao se među ključnim sastojcima Uriage Hyseac seruma. Kao deo formule seruma, cink doprinosi regulaciji prekomernog lučenja sebuma, smanjuje crvenilo i sprečava povratak akni. Odavno prepoznatljiva Uriage termalna voda, još jedan je u nizu ključnih aktivnih sastojaka Hyseac seruma, a tu je kako bi obezbedila zdravu ravnotežu mikrobioma. Nakon kontinuirane primene, Uriage Hyseac serum redukuje nepravilnosti za čak 67%, stvarajući efekat kože kože koja izgleda čistije, zdravije i blistavije. 

Uriage Hyseac serum

A šta kada nas akne iznenade u najnezgodnijem trenutku i kada je brzo i efikasno rešenje sve što nam je potrebno? Iz Uriage laboratorije stiže nam Hyseac SOS gel, proizvod praktičnog pakovanja za ciljano nanošenje koji na akne deluje kao nevidljivi flaster, zahvaljujući dvema moćnim komponentama.

Uriage Hyseac SOS gel

Dok celulozni štit formira zaštitni film oko akne sprečavajući bakterijsku kontaminaciju, aktivni dermatološki sastojci prodiru do nepravilnosti efekat njihovog dejstva je primetan već posle 4 sata. Tajna Uriage Hyseac SOS gela skriva se u sinergji 5.7% AHA i BHA kiselina (prirodna salicilna kiselina) i ekstrakta sladića. A kako slikovito izgleda dejstvo ovih sastojaka? AHA kiseline čiste pore i pospešuju regeneraciju kože, ekstrakt sladića redukuje lučenje sebuma, dok prirodna salicilna kiselina umiruje, pročišćuje i poput snažnog pilinga uklanja izumrle ćelije kože, što za krajnji rezultat ima značajno sasušene i smanjene akne. Još jedna dobra vest je da ga mogu koristiti sve generacije!

Uriage Hyseac serum i Uriage Hyseac SOS gel

Iako živimo u vremenu u kom je izlaganje stresu neizostavan i neizbežan deo svakodnevice, verujemo da je Uriage pronašao efikasan način da zaustavi i spreči stres koji izaziva pojava akni i nepravilnosti na koži. Možda je baš ovo pravi trenutak da u rutinu nege kože i vi uvedete nove Uriage Hyseac proizvode i doživite promenu koja prirodnoj lepoti vaše kože donosi puno zadovoljstvo i još snažnije samopouzdanje! 

 

PR: Uriage Srbija

 

spot_img
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE