back to top

NAJNOVIJE

LEPOTA

STIL

18.10.2024.
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Recite zbogom aknama u 3 koraka: APIVITA ima novu JUST BEE CLEAR liniju proizvoda!

LEPOTA

O tome koliko akne mogu uticati na raspoloženje i samopouzdanje možda bi najbolje znali da nam objasne tinejdžeri. Ipak, ovaj uporan dermatološki problem ne zaobilazi ni one starije životne dobi, budući da se sa aknama različitih težina suočava čak 40% ljudi i nakon 30-te godine.

Akne nastaju kada se pore na koži zatvore prirodnim uljem kože, tzv. sebumom, mrtvim ćelijama i bakterijama, a uzroke možemo pronaći u hormonskom disbalansu, stresu, kao i nepravilnoj nezi i ishrani. Bilo da se nalaze na licu, grudima, nadlakticama ili leđima, akne izazivaju  frustraciju i osećaj nesigurnosti, a veoma često se pokušaji tretmana završavaju razočaravajućim ishodom, a nekada i značajno pogoršanim stanjem. Ukoliko vam ovi problemi zvuče poznato, možda je pravi trenutak da nezi pristupite na način koji će još efikasnije delovati na uzrok, a vašu kožu umiriti bez rizika od dodatne iritacije. Pogađate, reč je o proizvodima koji najveći udeo svojih sastojaka pronalaze u prirodi.

APIVITA JUST BEE CLEAR PROČIŠĆUJUĆI GEL ZA ČIŠĆENJE LICA

Poznati grčki brend prirodne kozmetike APIVITA volimo zbog savršenog spoja nauke i ljubavi prema pčelama ugrađenog u svaki proizvod, a nedavno je lansirao JUST BEE CLEAR, inovativnu liniju nege koja koristi moć prirode kako bi našu kožu učinila savršeno čistom, balansiranom i zdravom.

JUST BEE CLEAR linija dizajnirana je s ciljem da efikasno odgovori na potrebe masne kože i kože sklone aknama, dok svoju učinkovitost duguje moćnim prirodnim sastojcima, među kojima se posebno ističu inovativni antimikrobni propolis AmC i salicilna kiselina biljnog porekla ekstrahovana iz kore bele vrbe.Vekovima poznat po svojoj lekovitosti i dokazan kao jedan od najmoćnijih antimikrobnih aktivnih sastojaka iz prirode, propolis nam sa svakom novom naučnom studijom potvrđuje svoja izuzetna svojstva. Nakon više od 45 godina proučavanja pozitivnih svojstava propolisa u nezi lica i tela, APIVITA je kreirala novi patent koji obuhvata najvišu antimikrobnu kvintesenciju molekula ove ‘’zlatne pčelinje supstance’’: Propolis AmC. Svojim aktivnim dejstvom, Propolis AmC sprečava stvaranje infekcije i doprinosi prirodnoj ravnoteži mikrobioma kože lica. Paralelno sa dejstvom propolisa, biljna salicilna kiselina ekstrahovana iz kore vrbe otčepljuje pore, čisti nepravilnosti i oplemenjuje teksturu kože, nudeći gotovo jednaku efikasnost kao i njen sintetički pandan.

APIVITA JUST BEE CLEAR LOSION ZA LICE

Razvijena kao jedinstvena sinergija nauke i prirode, JUST BEE CLEAR linija efikasno rešava problem akni, pružajući negu koja koži vraća zdrav i blistav izgled bez fleka. Udruženim dejstvom, patentirani propolis i biljna salicilna kiselina nežno otvaraju pore, regulišu proizvodnju sebuma i smanjuju upale, dok potpuno odsustvo sulfata i alkohola ove proizvode čini savršenim izborom za svakodnevnu upotrebu bez iritacija.

APIVITA JUST BEE CLEAR HIDRATANTNA ULTRA LAGANA GEL KREMA

Takođe, ukoliko pripadate grupi onih koji se bore sa aknama i na drugim delovima tela, dobro je znati da JUST BEE CLEAR liniju proizvoda možete primeniti na sve problematične zone.

JUST BEE CLEAR linija sadrži 3 dermatološki testirana proizvoda klinički dokazane efikasnosti, a svaki od njih predstavlja neizostavni korak rutine nege.

1. KORAK

APIVITA JUST BEE CLEAR PROČIŠĆUJUĆI GEL ZA ČIŠĆENJE LICA

Prvi korak APIVITA prirodne nege masne i problematične kože počinje upotrebom gela za čiščenje lica, čija moćna formula sa patentiranim propolisom AmC i biljnom salicilnom kiselinom efikasno čisti kožu, uklanja višak sebuma, otčepljuje pore, istovremeno stvarajući impresivan matirajući efekat. Sa čak 92% prirodnih sastojaka i 1% prebiotika, JUST BEE CLEAR PROČIŠĆUJUĆI GEL ZA ČIŠĆENJE LICA dodatno doprinosi smirivanju iritacija i održavanju zdrave ravnoteže mikrobioma kože. Delikatna gel tekstura i osvežavajući miris meda i lekovitog mediteranskog bilja čine ga idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu, ujutro i uveče, uz zagarantovan doživljaj čistoće i svežine koja opušta i popravlja raspoloženje.

2. KORAK

APIVITA JUST BEE CLEAR LOSION ZA LICE namenjen je dubinskom čišćenju lica, a njegova moćna formula, sačinjena od 96% sastojaka prirodnog porekla, doprinosi smanjenju viška sebuma i otčepljivanju zatvorenih pora. Losion se nanosi dva puta dnevno tupferom na čistu, gelom umivenu kožu kožu uz izbegavanje okoloočne zone. Koža postaje pročišćena, pore otvorene, dok je 2% AHA kiselina zaslužna za nežni piling koji redovnom upotrebom kožu čini glatkom i savršeno matiranom.

3. KORAK

APIVITA JUST BEE CLEAR HIDRATANTNA ULTRA LAGANA GEL KREMA  sa 90% prirodnih sastojaka i 5% niacinamida pruža potpunu negu kože sklone proširenim porama, aknama i mitiserima. Kombinacija patentiranog propolisa i salicilne kiseline biljnog porekla dubinski čisti kožu, smanjuje višak sebuma i otčepljuje pore, dok niacinamid pomaže u matiranju kože i poboljšanju njene teksture. Zahvaljujući dodatku od 0,5% prebiotika, ova krema umiruje i hidrira kožu, vraćajući je ravnotežu koja joj je preko potrebna. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu ujutru i uveče, dok kontinuirano nanošenje vidno reguliše mašćenje, umanjuje fleke, matira i ostavlja kožu hidriranom i zdravom.

Uverenje da pravilna, prirodom inspirisana i osnažena nega može promeniti kožu na bolje, kozmetički brend APIVITA potkrepio je kliničkim studijama koje potvrđuju da redovno korišćenje JUST BEE CLEAR proizvoda u trajanju od 4 nedelje doprinosi smanjenju sebuma za čak 51% dok se nesavršenosti u vidu začepljenih pora i akni smanjuju za neverovatnih 93%. 

Pridružite se onima koji su zahvaljujući ovoj inovaciji iz prirode trajno rešili problem sa problematičnom kožom sklonom aknama i pronađite APIVITA JUST BEE CLEAR liniju u svim bolje snabdevenim apotekama u Srbiji!

spot_img
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE