21.09.2024.

Vreme je da vaša koža bude mlađa od vas!

Već znate da je starenje neminovan proces i da naša koža stari zato što, između ostalog, tokom godina  gubi rezerve hijalurona i kolagena. Ali, da...

Septembar – pravo vreme za ženski retreat u najlepšem delu srpske Toskane!

IZDVAJAMO

Nit koja povezuje žene i prirodu iskonska je i neraskidiva. Poput odraza prirode u ogledalu, žena je biće koje daruje i neguje, najnežnije voli i prihvata, stvarajući čudo života, najveću pokretačku snagu univerzuma.


U susretu sa izazovima, priroda i žena pokazuju svoju ranjivost, ali i prkos, borbenost i hrabrost koja nepokolebljivo veruje u moć da svet učini boljim, lepšim i plemenitijim mestom za sve. Stoga nije neobično što će odmaralište Zdravkovac, s ljubavlju stvorena oaza prirode smeštena u šumadijskom selu Jarmenovci na obroncima Rudnika i na svega 90 kilometara od Beograda, postati topao i siguran prostor za ženske susrete koji povezuju, inspirišu da sebe volimo još snažnije i živimo još zdravije i odvažnije.


Od 13. do 15. septembra, Zdravkovac će biti domaćin jedinstvenog ženskog vikend retreat-a OsnaŽena ‘Dozvola za uživanje”, nastalog sa idejom da kroz trodnevno iskustvo interaktivnih radionica i opuštajućih aktivnosti na otvorenom, probudi senzualnost, strast i lepotu autentične ženske prirode.


U isto vreme, u Zdravkovcu će se odvijati i poseban program za sve koji žele da otkriju blagodeti praktikovanja yoge i šumskog wellness-a. Pod vedrim nebom Rudnika, učesnice retreat-a uživaće u pokretu i vežbama koje podstiču balans, oslobađanje od stresa i pronalazak unutrašnjeg mira koji nam svima nedostaje.


Uz svež i opojan  planinski vazduh, ukusnu domaću hranu pripremljenu na tradicionalan način i tople i otvorene ženske razgovore, učesnice retreat-a biće u prilici da se upoznaju i sa bogatim nasleđem šumadijskog vinogorja i uživaju u njegovim plodovima pretvorenim u nadaleko čuvena lokalna vina.


Prvi u nizu trodnevnih susreta u kom se priroda, zdravlje i briga o sebi ujedinjuju sa ženskom energijom i čistim hedonizmom, biće održan od 13. do 15.septembra, a više informacija o programima i ponudi potražite na linku.

Foto: Zdravkovac

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije