08.09.2024.

Nova vizija stila: H&M oživljava svoju modnu senzibilnost sa kolekcijom jesen/zima 2024

Jesen/zima 2024 označava osveženje modnog duha H&M-a. Puna bogatih tonova, intrigantnih detalja i fokusiranih silueta, ova sezona donosi veoma posebnu kolekciju za H&M. Kolekcija...

Prvi pogled na jesen: H&M STUDIO mini capsule kolekcija nagoveštava novu sezonu!

IZDVAJAMO

H&M sa ponosom predstavlja H&M Studio mini pre-fall capsule kolekciju, koja obuhvata pet ključnih stilova za povratak u gradski život posle leta. Sadrži outfite za dan i noć koji se mogu nositi iznova, a definišu ih dinamični komadi od džinsa, kože, lana i pamuka. Kolekcija će biti dostupna isključivo na internet stranici hm.com od 29. avgusta.

Kroz urbanu atmosferu i jednostavnost oblačenja, H&M Studio mini pre-fall capsule kolekcija dizajnirana je za dane između sezona, kada uspomene sa odmora prolaze i misli se okreću ka jeseni. Spajajući ulični šarm sa avangardnom elegancijom, najtraženiji komad je kožna jakna.

Podjednako opušten je crni laneni komplet oversized kroja za modernu nonšalanciju. Top se kombinuje sa širokim farmerkama, kožnom mini suknjom ili elegantnim helankama. Tu je i savršen komad za kasne letnje noći: bela haljina sa mrežastim umetkom. Samo dodajte aksesoare – crne kožne salonke sa špicom i torbu istog stila za dozu elegancije, dok statement minđuše sa cirkonima daju dozu buntovnosti.

“Ova capsule kolekcija stvorena je za period između kraja leta i početka jeseni, kada se vraćate sa odmora i želite da se opustite u gradskom životu sa svežim izgledom koji je i dalje opušten, svestran i lako nosiv”, kaže Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerka ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.

O H&M STUDIO KOLEKCIJI

H&M Studio je najdirektnija, modno orijentisana ponuda H&M-a. Prva kolekcija izašla je 2013, a razvili su je dizajneri brenda u Stokholmu. Kolekcije su limitirane i izlaze nekoliko puta godišnje.

 

Naši H&M jesenji favoriti

 

.

 

Foto & PR: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije