08.09.2024.

Nova vizija stila: H&M oživljava svoju modnu senzibilnost sa kolekcijom jesen/zima 2024

Jesen/zima 2024 označava osveženje modnog duha H&M-a. Puna bogatih tonova, intrigantnih detalja i fokusiranih silueta, ova sezona donosi veoma posebnu kolekciju za H&M. Kolekcija...

Classy ili sportski letnji stil? Calvin Klein ima odgovor na sve!

IZDVAJAMO

Želite da vaš svakodnevni stil bude trendi, opušten i kul, ali da u isto vreme ostanete dosledni neprolaznim komadima i sofisticiranom minimalizmu? Odgovor u kome se susreću vaše želje krije se u dva slova: CK!

Od svog nastanka osamdesetih godina prošlog veka, globalni lifestyle brend Calvin Klein u svojim kolekcijama ujedinjuje sportsku estetiku, ulični stil i neprevaziđenu klasiku, uzimajući najbolje od svih svetova.

Crna haljina  Kačket Crvena haljina  Patike

Upravo ovo je razlog zbog kojeg je Calvin Klein modna destinacija na kojoj sa lakoćom možete kreirati odevne kombinacije za svaku priliku. Ovi autfiti će vas uvek izdvojiti svedenom paletom boja, udobnim materijalima i prepoznatljivim  ’’CK’’ detaljem koji gotovo četiri decenije predstavlja sinonim za kvalitet, rafiniranost i urbani šik.

Bela Haljina  Pink duks  Roze haljina  Patike

I ove sezone, ženska Calvin Klein kolekcija savršeno nadograđuje kežual sportski izgled, donoseći nam udobne letnje haljine u bogatom spektru boja koje u kombinaciji sa patikama predstavljaju idealan ‘’to go’’ izbor za spontani dnevni izlazak iz kuće.

Teksas šorts Maxi denim suknja  Crop košulja  Sandale

Ukoliko je denim neizostavni element svakog vašeg autfita, budite sigurni da je ovo kolekcija u kojoj ćete pronaći zvonaste farmerke, mini haljine i maxi suknje i šortseve koji, u zavisnosti od odabira obuće i gornjeg dela postižu efekat autentične ležernosti ili neodoljive smooth elegancije.

Denim top  Zvonaste farmerke  Crop top Sandale

A, kada govorimo o eleganciji na Calvin Klein način, naše prve asocijacije dolaze u obliku midi crne haljine i neprolazne kombinacije belih pantalona i crnog topa golih ramena uz koje jednako dobro idu crne klasične sandale sa platformom.

Pantalone  Haljina  Top Sandale

Muški deo letnje Calvin Klein kolekcije donosi nam pravu meru sportske udobnosti i monohromatskog stila koji nepogrešivo ostavlja dobar utisak.

Plava košulja  Chino pantalone  Bela košulja  Patike 

Lagana košulja, chino pantalone i patike elegantnije siluete kombinacija su koja će idealno odgovoriti formalnijoj prilici, dok nam polo majice upečatljivih letnjih boja donose bogatstvo mogućnosti za kombinovanje sa džinsom i pantalonama kargo kroja.

Muška logo majica Muške farmerke  Polo majica  Patike

Sa druge strane, pred ljubiteljima ležernog sportskog stila nalazi se sjajan izbor logo majica uzbudljivog dizajna i šortseva u kojima ćete uvek biti spremni za akciju i pokret.

Muška polo majica  Kargo pantalone Jakna Patike

Tražite letnje autfite kojima ćete sa zadovoljstvom vraćati i naredne sezone?

Muška jakna Muški sorts Logo majica  Patike

Inspirišite se našim predlozima iz letnje Calvin Klein kolekcije koje možete naći u brend prodavnicama Calvin Klein Jeans u šoping centrima Galerija i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends radnjama u zemlji, kao i na online shop-u i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Muška majica  Crni šorts   Logo majica  Papuče

Od 4. jula, počeo je i novi krug sniženja do 50% u svim Fashion&Friends i Calvin Klein Jeans prodavnicama, kao i na online shop-u i mobilnoj aplikaciji, te sada možete svoje favorite da pronađete i po sniženim cenama.

Prijatelj teksta: Fashion&Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije