16.09.2024.

„Manifestuj“ – senzacionalno izdanje koje promovišu zvezde, ozbiljne kompanije i magazini

Poslednjih godina, kako u svetu, tako i u Srbiji, objavljuje se sve više knjiga iz oblasti popularne psihologije. Tržište takozvane literature za samopomoć, doživelo...

Studirajte u Solunu i steknite diplomu vrhunskog svetskog univerziteta, Univerziteta u Jorku

IZDVAJAMO

Da li možete da zamislite studiranje za univerzitetsku diplomu svetske klase prestižnog Univerziteta u Jorku, i to bez napuštanja regiona ili odlaska u Veliku Britaniju? Upravo ovakva prilika pruža se studentima iz Srbije!

CITY College, Evropski kampus Univerziteta u Jorku sastavni je deo Univerziteta u Jorku, jednog od vodećih univerziteta Ujedinjenog Kraljevstva u Evropi i svetu (147. u svetu prema rangiranju The Times Higher Education Rankings 2024). Glavni kampus smešten je u Solunu u Grčkoj i predstavlja  jedinstvenu međunarodnu visokoškolsku ustanovu, široko priznatu širom regiona po svojoj akademskoj izvrsnosti. CITY College nudi četiri akademska departmana i širok spektar osnovnih i master programa u sledećim oblastima: poslovne studije, psihologija, računarstvo, komunikacije i engleski jezik.

Osnovne studije (Bachelor)

Visokokvalitetni akademski programi, renomirani predavači, usluge podrške studentima i živahan studentski život u Solunu, prelepom gradu na Mediteranu, omogućavaju studentima da uživaju u bogatom studentskom iskustvu tokom osnovnih studija.

Prema britanskom obrazovnom sistemu, svi programi osnovnih studija traju 3 godine i svi vode do diplome Univerziteta u Jorku. Tokom osnovnih studija, studenti stiču jaku akademsku osnovu i praktične veštine koje će im omogućiti da nastave na master studije, ili započnu karijeru u oblasti po svom izboru. Svi časovi se odvijaju na engleskom jeziku, a ovo je lista programa osnovnih sudija.

Postdiplomske studije (master)

U dinamičnom međunarodnom okruženju, CITY College nudi širok spektar specijalizovanih master progrtama (npr. marketing, društveni mediji, finansije, ljudski resursi, psihologija savetovanja, neuropsihologija, razvoj softvera, web i mobilne aplikacije, primenjena lingvistika sa TESOL-om, prevođenje i tumačenje i mnogo više) namenjenih kandidatima koji žele da prodube svoja znanja u određenoj oblasti. Sa praktičnim pristupom primenjenog učenja studenti stiču stručnost i neprocenjive veštine koje ih pripremaju da zadovolje potrebe tržišta rada, dok se predavanja i vežbe odvijaju na engleskom jeziku. U zavisnosti od odabranog programa, nastava se sprovodi kroz više modaliteta: licem u lice, onlajn ili vikendom, a ovo je lista master programa.

Akreditovan i međunarodno priznat program obrazovanja

CITY College je akreditovan i priznat od strane zvaničnih međunarodnih tela: British Accreditation Council BAC, Association of MBAs (AMBA), Charteterd Management Institute (CMI), British Computer Societi (BCS,) i UK ENIC, dok sa  kampusom u centru Soluna, studentima pruža priliku da steknu prestižnu britansku diplomu dok studiraju i žive u Solunu,  živopisnom gradu u jednom od najlepših delova Mediterana.

Ukoliko u studiranju na akreditovanom i međunarodno priznatom univerzitetu prepoznajete vaš put ka akademskom i poslovnom uspehu, imamo dobre vesti: upis na osnovne i master studije, upis na studijske programe CITY College je otvoren, a programi počinju od oktobra 2024, dok više informacija možete dobiti na zvaničnom sajtu univerziteta ili slanjem upita na mejl: acankovic@york.citycollege.eu

PR: CITY College 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije