16.09.2024.

„Manifestuj“ – senzacionalno izdanje koje promovišu zvezde, ozbiljne kompanije i magazini

Poslednjih godina, kako u svetu, tako i u Srbiji, objavljuje se sve više knjiga iz oblasti popularne psihologije. Tržište takozvane literature za samopomoć, doživelo...

Volite Levi’s® denim? Obožavaćete komade iz nove letnje kolekcije!

IZDVAJAMO

Dok se sezonski trendovi smenjuju munjevitom brzinom, kultni američki brend Levi’s® ostaje dosledan svom bogatom nasleđu, kao jedinstvena modna konstanta i podsetnik da upečatljiv i ležeran stil ne postoji bez kvalitetnih denim komada – onih koji su proizvedeni da način da sa godinama i nošenjem postaju sve bolji. 

Leto 2024. u Levi’s® režiji inspirisano je susretom vanvremenske ulične mode i hip-hop kulture čiju suštinu čine sloboda pokreta, hipnotišući ritam i muzika koja najsnažnije povezuje ljude. 

Haljina  Patike

Dugi, letnji dani i noći ispunjene nezaboravnim provodom na letnjim muzičkim festivalima sve su nam bliži, a nova Levi’s®  kolekcija ispunjena praktičnim i multifunkcionalnim komadima učiniće još zabavnijim planiranje autfita za ovakve prilike.

Crop top  Sandale  Maxi denim suknja

Koncerti i žurke koje počinju u zenitu dana i traju do izlaska sunca na horizontu znače samo jedno: ravna obuća, večni denim i odeća od prirodnih materijala imperativ je koji se nikada ne dovodi u pitanje.

Denim šorts  Animal print top Patike  Ceger

Od vašeg raspoloženja zavisiće da li ćete se odlučiti za lepršavu mini haljinu u nežnoj lavanda boji, mini ili maxi teksas suknju ukombinovanu sa logo crop topom i neizbežnim patikama u kojima je udobnost zagarantovana u svakom trenutku.

Denim jakna Farmerke Korset-top Patike

A kako da u svega nekoliko poteza kreirate odevnu kombinaciju koja privlači poglede i ostavlja utisak da pored vas zabava nikada ne prestaje? Naš odgovor ogleda se u uzbudljivoj i smeloj denim + animal print kombinaciji, ili eklektičnom spoju teksas korseta i džinsa ukrašenog baroknim botaničkim dezenom.

Logo majica Teksas 501 bermude  Patike Oversize duks

Neobičan floralni motiv prisutan je i na oversize duksu iz muške kolekcije, koji će se sjajno uklopiti sa patikama i vanvremenskim letnjim denim bermudama 501 kroja.

Prugasta majica  Farmerke  Patike

A, ovaj legendarni model Levi’s® džinsa nepogrešivo će kreirati sjajne autfite, bilo da se kombinuje sa retro prugicama, monohromatskim basic ili logo majicama upečatljivog dezena.

Logo majica Patike  Farmerke

Da li ste spremni za letnji shopping? Prokrstarite kroz našu Levi’s® autfit inspiraciju kreiranu od komada dostupnih u brend radnjama u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum i Delta Planet u Nišu, kao i u Fashion&Friends prodavnicama, na onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Basic majica   Farmerke  Patike  Logo majica

PR: Fashion & Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije